Boloňská omáčka – hotové jídlo (2 porce)
Charakteristika:
Hotový pokrm sterilovaný, bez konzervačních látek, bez lepku, bez laktózy, s dlouhou dobou spotřeby. Zdravější verze klasického pokrmu. Je vhodný na cesty, i v dietních režimech pro nízký obsah tuků i sacharidů. Ušetří Vám práci i čas!
Mleté vepřové maso v omáčce s rajčaty, paprikami a cibulí, dochucené rajským protlakem a bylinkami.
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. Tento pokrm je ale připravený pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a okořeněné oreganem.
Složení:
Vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, lečo (rajčata, papriky, cibule), řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), sůl kamenná, oregano, pepř.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 354,1 kJ/85 kcal.
Bílkoviny: 7,6 g. Sacharidy: 5 g (z toho cukry 0,9 g). Tuky: 3,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,24 g). Vláknina: 0,34 g. Sůl: 0,9 g.
Použití:
Velmi praktické nejen na cesty a dovolené.
Pokud nemáte možnost nebo čas ohřívat jídlo na vařiči nebo v mikrovlnce, můžete využít samoohřev neboli bezplamenný chemický ohřívač, což je speciální sáček ZIPPER BAG, který Vám sám ohřeje jídlo bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut! ZIPPER BAG – k ohřátí až dvou 600 g hlavních jídel najednou!!! Lze použít pouze se speciálními samoohřevnými kapslemi (20 g nebo 50 g – dle množství jídla).
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Alergeny:
Žádné.