Želatina čirá na ztužení krémů Dr. Oetker
Charakteristika:
Želatina na ztužení krémů Dr.Oetker nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo pevné dortové krémy, vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker.
Složení:
Jedlá vepřová želatina.
Použití:
Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy.
Do menšího hrnce dáme 3-4 polévkové lžíce vody, přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému /ovocné šťávy (podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a celé vmícháme do zbylého krému/ovocné šťávy. Dále zpracujeme podle receptu.
Skladování:
Skladujte v suchu.
Alergeny:
Může obsahovat stopy pšeničné mouky, ovesných vloček, mléka, vajec, lupinové mouky, skořápkových plodů.