Bujón kuřecí PROBIO
Charakteristika:
Bujón kuřecí PROBIO je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje lepek, glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka. Je proto vhodný na přípravu polévek a jiných pokrmů i pro nejmenší děti. Kuřecí bujón plnohodnotně nahrazuje na přípravu složitý zeleninový či masový vývar. Použít jej můžete do polévek, omáček, zeleninových a těstovinových pokrmů.
Balení obsahuje 6 kostek, z každé lze připravit půl litru vývaru.
Složení:
Dehydratovaný výrobek – jedlá mořská sůl, kukuřičný škrob, miso (sója, rýže, pitná voda, jedlá sůl, koji), rostlinné oleje* (bambucké máslo*, extra panenský olivový olej*), kuřecí tuk, kuřecí maso 5% (vařené kuřecí maso, antioxidant: rozmarýový extrakt), kvasnicový extrakt, sušená zelenina v proměnlivém poměru 1,1% (cibule, celer, mrkev, petržel, česnek), koření.
Z ekologického zemědělství.
Výživové hodnoty ve 100 ml po přípravě vývaru:
Energetická hodnota: 17 kJ / 4 kcal.
Tuky: 0,3 g (z toho mastné kyseliny: 0,1 g). Sacharidy: 0,3 g (z toho cukry: <0,1 g). Bílkoviny: 0,1 g. Vláknina: 0 g. Sůl: 0,98 g.
Použití:
1 kostku bujónu rozpustíme v 1/2 litru vroucí vody pro přípravu vývaru, nebo se přidá přímo do jídla během vaření.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 24°C.
Alergeny:
Celer a sója.