Čaj Pu-erh a citron
NOVINKA
Charakteristika:
Čaj Pu-erh je v Číně znám a oblíben již odnepaměti. Je pěstován v provincii Yun-nan a připravován ze zelených listů, které jsou poté fermentovány, dokud nezískají červenohnědou barvu s jemnou typicky zemitou příchutí. Čaj pomáhá při kontrole váhy, podporuje degradaci lipidů, je přirozeným zdrojem antioxidantů, které pomáhají ochraňovat tělo před škodlivými účinky volných radikálů. Pomáhá osvěžit tělo a mysl.
Složení:
Černý čaj (84%), přírodní aroma, kyselina citronová, citronová kůra (1%).
Použití:
1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 3 – 5 minut vyluhovat. Nálev se připravuje vždy čerstvý.
Doporučené dávkování: 1 – 3 šálky za den.
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.