Karéléa 72% hořká čokoláda bez cukru
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Vychutnejte si bez výčitek výbornou chuť této vysokoprocentní čokolády bez cukru s umělými sladidly s vysokým obsahem vlákniny, železa a hořčíku!
Karéléa 72% hořká čokoláda bez cukru je vhodná pro nízkosacharidové diety i pro diabetiky.
Složení:
Kakaová hmota, sladidlo: maltitol, kakaové máslo, inulin, odtučněný kakaový prášek; emulgátor: lecitin; přírodní vanilkové aroma. Kakao: minimálně 72%.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 2267 kJ / 550 kcal.
Tuky: 46 g (z toho nasycené mastné kyseliny 28 g). Sacharidy: 29 g (z toho cukry 0 g, z toho polyoly 24 g). Bílkoviny: 8 g. Sůl: 0,09 g. Vláknina: 13 g. Hořčík: 170 mg 45. Železo: 19 mg.
Použití:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nedávejte dětem do 3 let.
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Může být doporučena lékařem jako součást stravy některých diabetiků.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Obsahuje sójový lecitin. Může obsahovat stopy mléka, ořechů, sóji a sezamu.