Karéléa Bílá čokoláda bez přidaného cukru
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Ochutnejte potěšení z bílé čokolády Karéléa bez přidaného cukru! S o 88 % méně cukru* než klasická bílá čokoláda tato čokoláda Karéléa nahradí vaši kávu, svačinky a další drobné potěšení!
Složení:
Sladidlo: maltitol; kakaové máslo; sušené plnotučné mléko 19%; inulin; emulgátor: lecitiny; přírodní vanilková příchuť.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1963 kJ / 474 kcal.
Tuky: 33 g (z toho nasycené mastné kyseliny 20 g). Sacharidy: 57 g (z toho cukry 6,7 g, z toho polyoly 50 g). Bílkoviny: 5,1 g. Sůl: 0,15 g. Vláknina: 4,5 g.
Použití:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nedávejte dětem do 3 let.
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Může být doporučena lékařem jako součást stravy některých diabetiků.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Mléko. Může obsahovat stopy ořechů, sóji a sezamu.