Karéléa Čokoládové cookies BIO se sníženým obsahem cukru (min. trvanlivost do 01/2025)
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Karéléa Bio vás provází gurmánskou a zdravou chvilkou. S o 36 % méně cukru ve srovnání s klasickými čokoládovými sušenkami vám naše sušenky nabízejí chvíle potěšení bez pocitu viny! Přijďte a objevte chutě celočokoládových cookies Karéléa Bio se sníženým obsahem cukru. Tyto celočokoládové sušenky s křupavou a rozplývavou texturou s lahodnými čokoládovými lupínky jsou ideální pro vaše gurmánské přestávky.
Balení obsahuje 3 sáčky po 3 sušenkách.
Složení:
Pšeničná mouka*, čokoládové lupínky* 15% (třtinový cukr*, kakaová hmota*, kakaové máslo*), řepkový olej*, čokoládový prášek* 10%, máslo*, pšeničný škrob*, třtinový cukr*, pufované rýžové kousky * (rýžová mouka*), dehydrovaný pšeničný sirup*, pražená semena pohanky*, kypřící látka: uhličitany amonné, mořská sůl.
*Produkty z ekologického zemědělství.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 2061 kJ/493 kcal.
Bílkoviny: 6,1 g. Sacharidy: 59 g (z toho cukry: 20 g). Tuky: 25 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1 g). Vláknina: 3,6 g. Sůl: 0,61 g.
Použití:
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě. Pro zachování křupavosti konzumujte ihned po otevření balení.
Alergeny:
Lepek, mléko. Může obsahovat stopy sezamu, sóji, vajec, vlčího bobu a ořechů.