Karéléa Hořká čokoláda s lískovými oříšky bez přidaného cukru
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Nechte se zlákat chutnou a velkorysou kombinací extra hořké čokolády a celých lískových oříšků. Stejně intenzivní a křupavá jako klasická hořká čokoláda a celé lískové ořechy, tato hořká čokoláda bez přidaného cukru má tu výhodu, že obsahuje o 97 % méně cukru. Bohatá na vlákninu bude doprovázet všechny vaše sladké přestávky.
Proč je z nutričního hlediska lepší hořká čokoláda s celými lískovými oříšky bez přidaného cukru? Bez umělých sladidel získává sladkou chuť díky přítomnosti maltitolu. Ten je dobrou náhradou za sacharózu (bílý cukr a hnědý cukr), je méně kalorický (o 40 % méně kalorií) a má za následek nízký glykemický index.
Další výhoda: je rostlinného původu. Tolik dobrých důvodů, proč se zakousnout do této gurmánské čokolády bez přidaného cukru.
Složení:
Sladidlo: maltitol, kakaová hmota, celé lískové ořechy (15%), kakaové máslo, inulin, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: lecitin (slunečnicový), přírodní vanilkové aroma. Kakao: minimálně 52%.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 2016 kJ / 488 kcal.
Tuky: 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 19 g). Sacharidy: 42 g (z toho cukry 0,9 g, z toho polyoly 38 g). Bílkoviny: 6,5 g. Sůl: 0 g. Vláknina: 11 g. Hořčík: 140 mg. Železo: 12 mg.
Použití:
Obsahuje zdroj fenylalaninu. Zvýšená konzumace může mít projímavé účinky.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Obsahuje ořechy, sójový lecitin a může obsahovat stopy mléka.