Karéléa Hořká čokoláda s pomerančem bez přidaného cukru
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Nechte se překvapit chutí hořké čokolády Karéléa umocněné lahodnými tóny pomeranče!
S o 96% méně cukru než klasická pomerančová hořká čokoláda tato čokoláda Karéléa zlepší vaše kávy, občerstvení a další malé přestávky!
Pro přípravu této čokolády byl cukr nahrazen maltitolem, náhražkou, která poskytuje sladkou chuť, ale o 40% méně kalorií než cukr, přičemž má nízký glykemický index. Konzumace potravin vyrobených s maltitolem vede k nižšímu glykemickému maximu oproti stejnému jídlu obsahující cukr.
Karéléa Hořká čokoláda s pomerančem bez přidaného cukru je vhodná pro nízkosacharidové diety i pro diabetiky.
Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
Složení:
Sladidlo: maltitol; kakaová pasta; kakaové máslo; kousky sušeného pomeranče (3%) (koncentrovaná pomerančová šťáva, pomerančová dužina); inulin; odtučněný kakaový prášek; emulgátor: lecitin (slunečnice); pomerančový éterický olej; přírodní vanilková příchuť. Kakao: minimálně 52%.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1921 kJ / 465 kcal.
Tuky: 33 g (z toho nasycené mastné kyseliny 20 g). Sacharidy: 49 g (z toho cukry 1,5 g, z toho polyoly 44 g). Bílkoviny: 5,9 g. Sůl: 0 g. Vláknina: 9,3 g. Hořčík: 137 mg. Měď: 16,5 mg.
Použití:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nedávejte dětem do 3 let.
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Může být doporučena lékařem jako součást stravy některých diabetiků.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, sóji a sezamu.