Karéléa Kokosové sušenky bez přidaného cukru (min. trvanlivost do 12/2024)
KARÉLÉA
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Toto božské křehké pečivo vás přiměje cestovat se svými exotickými tóny díky 20% čistému strouhanému kokosu. Bez přidaného cukru a bohaté na vlákninu obsahuje toto křehké pečivo o 94 % méně cukru. Bavte se, vše je dovoleno! Pusťte se do Karéléa kokosových sušenek! Na rozdíl od produktů stejné kategorie jsou vyrobeny bez palmového oleje.
Složení:
Obiloviny (pšeničná mouka, celozrnná mouka); sladidla: maltitol, isomalt; strouhaný kokos 20%; řepkový olej; koncentrované máslo; rozpustná vláknina; celá vejce v prášku; přírodní chuť; prášky do pečiva: uhličitany sodné, uhličitany amonné; sůl; regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 1943 kJ/468 kcal.
Bílkoviny: 6,7 g. Sacharidy: 51 g (z toho cukry: 1,4 g, z toho polyoly: 22 g). Tuky: 28 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g). Vláknina: 10 g. Sůl: 0,22 g.
Použití:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nedávejte dětem do 3 let.
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Mohou být doporučeny lékařem jako součást stravy některých diabetiků.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě. Pro zachování křupavosti konzumujte ihned po otevření balení.
Alergeny:
Mléko, lepek, vejce. Může obsahovat stopy sezamu, vlčího bobu, sóji a ořechů.