Karéléa Špaldové lískooříškové sušenky BIO se sníženým obsahem cukru (min. trvanlivost do 12/2024)
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Propadněte našemu novému receptu na křehké pečivo z lískových oříšků Karéléa Bio pro zdravou a chutnou svačinu! Naše špaldové oříškové sušenky vám nabízejí okamžik potěšení bez pocitu viny díky 45% snížení cukru (ve srovnání s průměrným trhem oříškových sušenek)! Tyto křupavé bio sušenky se vyrábí ve Francii v továrně na sušenky Jean & Lisette v Saint-Jean-D’Angély. Jsou bohaté na vlákninu a jsou vyrobeny bez palmového oleje nebo přidaných aromat.
Složení:
Celozrnná špaldová mouka* 21,5%, celozrnná pšeničná mouka*, řepkový olej*, třtinový cukr*, opečené lískové oříšky* 9,9%, pšeničné vločky*, žitné vločky*, rýžové burizony* (rýžová mouka*), akáciová vláknina*, prášek do pečiva: uhličitan amonný a uhličitan sodný, mořská sůl.
*Produkty z ekologického zemědělství.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 2003 kJ/479 kcal.
Bílkoviny: 8,4 g. Sacharidy: 58 g (z toho cukry: 15 g). Tuky: 22 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g). Vláknina: 7,5 g. Sůl: 0,15 g.
Použití:
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě. Pro zachování křupavosti konzumujte ihned po otevření balení.
Alergeny:
Lepek a lískové oříšky. Může obsahovat stopy sezamu, sóji, mléka, vajec, vlčího bobu a dalších ořechů.