Želatina v prášku kuchyňská čirá Natura
Charakteristika:
Želatina v prášku kuchyňská čirá Natura nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Můžete ji použít třeba na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo pevné dortové krémy.
Složení:
Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu).
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 1345 kJ/320 kcal.
Bílkoviny: 79,5 g. Sacharidy: 0 g. Tuky: 0 g.
Použití:
Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy.
Návod na přípravu:
1. Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.
2. Po rozpuštění želatiny přilijeme 500 ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol!)
Skladování:
Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny:
Může obsahovat stopy pšeničné mouky, ovesných vloček, mléka, vajec, lupinové mouky, skořápkových plodů.